flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага!!! Припинення відправлення поштової кореспонденції

11 травня 2021, 08:43

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для укладення договорів для закупівлі знаків поштової оплати та/або оплати послуг з пересилання поштової кореспонденції суду.

Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти), або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію Ярмолинецького районного суду Хмельницької області, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на офіційному вебсайті Судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html.

У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо вказувати номери засобів телефонного зв’язку, а також адресу електронної пошти.

Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Ярмолинецького районного суду в розділі «Громадянам» підрозділ «Інформація щодо стадій розгляду судових справ», а список призначених до розгляду справ – в підрозділі «Список справ, призначених до розгляду» в розділі «Громадянам». Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/

Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково.