flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Муравлюк Г.М.

12 лютого 2018, 11:40

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Ярмолинецький районний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 689/2219/17

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області викликає Муравлюк Галину Михайлівну на 12 березня 2018 року о 09:45 годині в зал судових засідань в приміщенні Ярмолинецького районного суду Хмельницької області, який розташований за адресою: Хмельницька область, Ярмолинецький район, смт. Ярмолинці, вул. Петропавловська, буд. 71, як відповідача по цивільній справі за позовом Лукіянчук Наталії Юріївни до Муравлюк Галини Михайлівни про взнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Відповідач, у разі неявки у судове засідання, має повідомити суд про причини такої неявки. У разі неявки відповідача у судове засідання, суд вправі розглянути справу за його відсутністю.

Для отримання інформації про стан розгляду справи звертайтесь до інформаційного центру суду за тел.: 0(3853) 2-13-88